Prymat Bułka tarta klasyczna 400 gTekst dotyczący alergenówW związku z używaniem w zakładzie gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj i soi, produkt może zawierać śladowe ich ilości.
Składnikimąka pszenna (zawiera
gluten), woda, sól, drożdże
Wartości odżywcze
| w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna | 1559 kJ |
Wartość energetyczna | 372 kcal |
Tłuszcz w tym: | 1,4 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany w tym: | 77,2 g |
Cukry | 6,7 g |
Białko | 11,6 g |
Sól | 1,5 g |
Nazwa produktu uregulowana prawnieBułka tarta
MarkaPrymat
Cechysposób na chrupiące danie!
Marka standaryzowanaMarka: Prymat
Adres firmyul. Chlebowa 14
44-337 Jastrzębie-Zdrój
Polska
Dodatkowe informacjePłacimy za przepisy! Sprawdź na:
www.DoradcaSmaku.pl
Company NamePrymat Sp. z o.o.
Zalecenia dla alergikówSeler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Zawiera
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Przygotowanie i stosowanieSposób przygotowania:
1. Przygotuj kawałki mięsa, ryb lub warzyw.
2. Obtocz je w mące.
3. Zwilż w roztrzepanym jajku.
4. Dokładnie obtocz w bułce tartej.
5. Usmaż na rozgrzanym tłuszczu do uzyskania złocistego koloru.
PrzechowywaniePrzechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Rodzaj przechowywaniaTyp: Przechowywać w temperaturze otoczenia
Rozmiar opakowania400
Jednostka (tekst opisowy)g
Jednostka (specyficzna)Jednostka (specyficzna): Gramów
Rodzaj opakowaniaTyp: Zgrzewane
Wymiar liczbowyWymiar liczbowy: 400
WymiarWymagana wysokość na półce: 188
Wymagana szerokość na półce: 121
Wymagana głębokość na półce: 53
WagaWaga brutto: 422
Sprzedaż jednostkowaWysokość: 188
Szerokość: 121
Głębokość: 53
Adres producentaPrymat Sp. z o.o.
ul. Chlebowa 14
44-337 Jastrzębie-Zdrój
Polska
Adres zwrotnyPrymat Sp. z o.o.
ul. Chlebowa 14
44-337 Jastrzębie-Zdrój
Polska
Tel./fax: +48/32/47 33 833
www.prymat.pl
Telefon/Fax kontaktowy+48324733833
Adres internetowywww.prymat.pl
Języki na opakowaniupolski, inne
Język produktuGłówny język opisu: polski
Język danych: polski
Podzielony opis produktuNazwa funkcjonalna: Bułka tarta
Wariant: klasyczna