mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym kurczak 4 %)
jaja i produkty z jaj
zboża
produkty pochodzenia roślinnego (włókno grochu 1,4 %)
minerały
drożdże
oleje i tłuszcze
cukry
Wysoce strawne składniki: wieprzowina (wątroba, nerka), produkty uboczne z kurczaka i indyka, suszone jajo, mąka ryżowa, olej rybny
| | Dodatki: |
| Dodatki dietetyczne: |
IU/kg: |
| Wit. A: |
1680 |
| Wit. D₃: |
235 |
| |
mg/kg |
| 3b103: |
(Fe: 16) |
| 3b202: |
(I: 0.61) |
| 3b405: |
(Cu: 1.5) |
| 3b503: |
(Mn: 2.8) |
| 3b605: |
(Zn: 29) |
| Tauryna: |
1681 |
| Dodatki sensoryczne: |
|
| Aromaty. |
|
| |
Składniki analityczne: |
| wilgotność: |
76.4 % |
| białko: |
11 % |
| tłuszcz surowy: |
6.3 % |
| popiół surowy: |
2.2 % |
| włókno surowe: |
0.6 % |
| sód: |
0.19 % |
| potas: |
0.22 % |
| wartość energetyczna: |
1104 kcal/kg |