mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym kurczak 8 %)
jaja i produkty z jaj
zboża
ryby i produkty rybne
oleje i tłuszcze
drożdże
minerały
cukry
Źródła białka: wieprzowina (wątroba, osocze, tchawica, nerki), jaja, produkty uboczne z kurczaka, drożdże, produkty uboczne z łososia, ryż
| Dodatki: |
Dodatki dietetyczne: |
IU/kg: |
wit. A: |
1808 |
wit. D₃: |
252 |
wit. E: |
274 |
|
mg/kg: |
3b103: |
(Fe: 17) |
3b202: |
(I: 0,65) |
3b405: |
(Cu: 1,6) |
3b503: |
(Mn: 3,0) |
3b605: |
(Zn: 31) |
tauryna: |
1188 |
Dodatki sensoryczne: |
|
aromaty |
|
|
Składniki analityczne |
wilgotność: |
80 % |
białko: |
8,5 % |
tłuszcz surowy: |
6,6 % |
popiół surowy: |
1,7 % |
włókno surowe: |
0,5 % |
wapń: |
0,17 % |
fosfor: |
0,11 % |
potas: |
0,34 % |
sód: |
0,07 % |
kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA + DHA): |
0,11 % |