mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym kurczak 8 %)
jaja i produkty z jaj
zboża
ryby i produkty rybne
oleje i tłuszcze
drożdże
minerały
cukry
Źródła białka: wieprzowina (wątroba, osocze, tchawica, nerki), jaja, produkty uboczne z kurczaka, drożdże, produkty uboczne z łososia, ryż
| | Dodatki: |
| Dodatki dietetyczne: |
IU/kg: |
| wit. A: |
1808 |
| wit. D₃: |
252 |
| wit. E: |
274 |
| |
mg/kg: |
| 3b103: |
(Fe: 17) |
| 3b202: |
(I: 0,65) |
| 3b405: |
(Cu: 1,6) |
| 3b503: |
(Mn: 3,0) |
| 3b605: |
(Zn: 31) |
| tauryna: |
1188 |
| Dodatki sensoryczne: |
|
| aromaty |
|
| |
Składniki analityczne |
| wilgotność: |
80 % |
| białko: |
8,5 % |
| tłuszcz surowy: |
6,6 % |
| popiół surowy: |
1,7 % |
| włókno surowe: |
0,5 % |
| wapń: |
0,17 % |
| fosfor: |
0,11 % |
| potas: |
0,34 % |
| sód: |
0,07 % |
| kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA + DHA): |
0,11 % |