mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym kurczak 8 %)
ryby i produkty rybne
zboża
roślinne ekstrakty białkowe
drożdże
oleje i tłuszcze
minerały
produkty pochodzenia roślinnego
cukry
Źródła białka: wieprzowina (wątroba, osocze, tchawica, nerki), gluten, produkty uboczne z kurczaka, drożdże, produkty uboczne z łososia, ryż
| | Dodatki: |
| Dodatki dietetyczne: |
IU/kg: |
| wit. A: |
1725 |
| wit. D₃: |
241 |
| wit. E: |
262 |
| |
mg/kg: |
| 3b103: |
(Fe: 16) |
| 3b202: |
(I: 0.62) |
| 3b405: |
(Cu: 1.5) |
| 3b503: |
(Mn: 2.8) |
| 3b605: |
(Zn: 30) |
| Tauryna: |
1050 |
| Dodatki sensoryczne: |
|
| Aromaty. |
|
| |
Składniki analityczne: |
| wilgotność: |
77,2 % |
| białko: |
7,2 % |
| tłuszcz surowy: |
9,4 % |
| popiół surowy: |
1,7 % |
| włókno surowe: |
0,4 % |
| wapń: |
0,18 % |
| fosfor: |
0,11 % |
| potas: |
0,34 % |
| sód: |
0,07 % |
| kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA+DHA): |
0,14 % |