Łosoś Ustka Paprykarz szczeciński 310 gSkładnikiryż, farsz z
łososia atlantyckiego (24%, Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich), cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy,
białko sojowe,
kasza manna (zawiera gluten), woda,
błonnik pszenny, sól, naturalny aromat papryki, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Wartości odżywcze
| w 100 g produktu: |
wartość energetyczna: | 752 kJ / 181 kcal |
tłuszcz: | 12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,6 g |
węglowodany: | 12 g |
w tym cukry: | 3,1 g |
białko: | 5,7 g |
sól: | 1,4 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 1,6 g |
w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 0,9 g |
kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,3 g |
kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,4 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. | |
Nazwa produktu uregulowana prawnieKonserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
MarkaŁosoś Ustka
Cechywysoka zawartość Omega-3, Dobra Marka 2016 - Jakość, Zaufanie, Renoma
Marka standaryzowanaMarka: Łosoś Ustka
Adres firmyWłynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
O marceŁosoś Jakość gwarantowana od 1954
Company NamePrzetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Oświadczenia żywienioweWysoka zawartość Omega-3
Zalecenia dla alergikówZboża zawierające gluten: Zawiera
Ryba: Zawiera
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
PrzechowywaniePrzechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Rodzaj przechowywaniaTyp: Przechowywać w temperaturze otoczenia
Warunki przechowywaniaMin. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Rozmiar opakowania310
Jednostka (tekst opisowy)g
Jednostka (specyficzna)Jednostka (specyficzna): Gramów
KrajKraj produkcji: Polska
Rodzaj opakowaniaTyp: Puszka konserwowa
Wymiar liczbowyWymiar liczbowy: 310
WymiarWymagana wysokość na półce: 47
Wymagana szerokość na półce: 102
Wymagana głębokość na półce: 102
WagaWaga brutto: 365
Sprzedaż jednostkowaWysokość: 47
Szerokość: 102
Głębokość: 102
Opakowanie logistyczneGTIN: 05901069040370
PochodzenieTekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Adres producentaPrzetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
Adres zwrotnyPrzetwórstwo Rybne „Łosoś" Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
tel. +48 59 84-72-700
www.lososustka.com.pl
Telefon/Fax kontaktowy+48598472700
Adres internetowywww.lososustka.com.pl
Łacińska nazwa rybySalmo salar
Języki na opakowaniupolski
Język produktuGłówny język opisu: polski
Język danych: polski
Podzielony opis produktuNazwa funkcjonalna: Paprykarz szczeciński
Producent: Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.