ryż
farsz z łososia atlantyckiego (24%, Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich)
cebula
koncentrat pomidorowy
olej rzepakowy
białko sojowe
kasza manna (zawiera gluten)
woda
błonnik pszenny
sól
naturalny aromat papryki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
| | w 100 g produktu: |
| wartość energetyczna: |
752 kJ / 181 kcal |
| tłuszcz: |
12 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
1,6 g |
| węglowodany: |
12 g |
| w tym cukry: |
3,1 g |
| białko: |
5,7 g |
| sól: |
1,4 g |
| Kwasy tłuszczowe Omega-3: |
1,6 g |
| w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): |
0,9 g |
| kwas eikozapentaenowy (EPA): |
0,3 g |
| kwas dokozaheksaenowy (DHA): |
0,4 g |
| Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |
|
| | na 100g | | |
| Wartość energetyczna (kJ) |
752 |
|
|
| Wartość energetyczna (kcal) |
181 |
|
|
| Tłuszcz (g) |
12 |
|
|
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
1.6 |
|
|
| Węglowodany (g) |
12 |
|
|
| w tym cukry (g) |
3.1 |
|
|
| Białko (g) |
5.7 |
|
|
| Sól (g) |
1.4 |
|
|
| Kwasy tłuszczowe Omega 3 (g) |
1.6 |
|
|
| w tym DHA (kwas dokozaheksaenowy) (g) |
0.4 |
|
|
| w tym EPA (kwas eikozapentaenowy) (g) |
0.3 |
|
|